Aquest serà el lema de la campanya d’eficiència energètica que duran a terme conjuntament, durant els mesos de juny i juliol, la Diputació de Barcelona, ​​l’ICAEN i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. També , i per primera vegada, llancen una oferta conjunta de recursos de sensibilització als municipis durant la Setmana Europea de l’Energia, que enguany tindrà lloc del 24 al 28 de juny.

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat , una associació de més de 230 ens locals compromesos amb el medi ambient, ha aconseguit reunir l’oferta de recursos de sensibilització per a la Setmana Europea de l’Energia que en anys anteriors presentaven l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) i la Diputació de Barcelona. Amb això es facilita molt la tasca dels ajuntaments, que fins ara havien de demanar aquests recursos de forma independent en cada organisme.

L’oferta inclou exposicions itinerants, tallers, sessions de cinefòrum ambiental, visites de les unitats mòbils, interactius en línia i altres activitats per a nens i públic adult.

Aquestes activitats pretenen donar suport al compromís que els ens locals han assumit en adherir-se al Pacte dels Alcaldes, una iniciativa de la Unió Europea per incrementar l’eficiència energètica i rebaixar les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

La Diputació de Barcelona ha prestat el seu suport tècnic i econòmic a més de 160 ajuntaments perquè redactin la seva Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible (PAES) . Per la seva banda, l’ICAEN arriba el 2013 a la 9 ª edició de la Setmana Catalana de l’Energia.

Els ajuntaments podran sol · licitar els recursos, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat , a partir de dilluns, 13 de maig, i fins al divendres 24 de maig.

LEDSOL SL com a empresa especialitzada en l’enllumenat públic, ofereix als ajuntaments la redacció d’estudis / auditories energètiques per avaluar l’estalvi energètic que es pot dur a terme amb la instal · lació de tecnologia LED d’alta eficiència. Així mateix, ens encarreguem del subministrament i instal · lació de les lluminàries LED contractades.

Dejar un comentario